joi, 7 martie 2013

Amintiri.......

Pot spune mai direct,  amintiri din Romania.
Cine nu iubeste vacanta, concediul si iesirile din Bucuresti. Mie imi place sa imi vizitez tara, prefer o vacanta la munte, in Apuseni, in Moldova sau in Delta decat clasica iesire in Grecia (nu spun ca nu este frumos sa pleci la greci sau la turci, dar de ce sa nu ne vizitam si tara). Cea mai recenta aminitire o am din vacanta de vara trecuta. Traseu: Baile Tusnad, Lacul Bicaz, Vatra Dornei, Sighisoara si Bran.
Baile Tusnad ... un drum placut, un drum curat, un drum fara gropi ...  o adevarata placere. Mult calm, multa implicare si multa mancare asa as caracteriza prima noapte din vacanta. Lacul Bicaz: o priveliste superba si multa liniste. Vatra Dornei, o alta lume, o lume care ne-a primit cu bratele deschise. Un minunat oras strabatut de Dorna, o placere sa treci podul sa treci calea ferata, iti da impresia ca poti strabate in 5 minute doau tari.... Sighisoara, mirific, un loc facut special pentru a te simti ca  intr-o poveste. Bran, nu poti spune mai mult decat "Castelul Bran" si o noapte petrecuta la un pahar de vin fiert si un foc de tabara cu muzica buna.
Voi reveni cu mai multe post-uri despre fiecare loc strabatut de patru picioare.... patru picioare, care vara trecuta au strabatut intr-o frumoasa vacanta de miere locurile minunate din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu