duminică, 10 martie 2013

Vine o noua saptamana!

Dupa un weekend petrecut in familie, ma gandesc la noua saptamana. De la 09:00 la 17:00 la servici, discutii cu clientii, e-mailuri, planificari, raportari. De la 17:30.....program de voie cu:  o retata noua, o mancare gustoasa la care servim un  pahar de vin sau un suc, o limonada sau o bere, un film bun sau mai multe, o carte noua sau "hai sa o termin, daca tot m-am apucat de ea", o plimbare pana la magazin, o plimbare prin parc, mai primim o vizita sau mai mergem in vizita. Aceste activitati,  de luni pana vineri, iar  vineri pe la 17:00 inainte de a pleca de la servici imi spun: START weekend!!! Doua zile de relaxare, doua zile in care nu aud prima alarma la 7(Liviu pleaca mai devreme) si apoi alarma mea de 7:30 sau 7:45. In weekend nu suna alarma, ne trezim dupa ora 09:00 si incepem sa ne petrecem timpul cat mai placut si relaxant. Acasa sau la parinti, la munte sau nu. La parinti este mare rasfat, cu mancare ca la mama acasa, cu glume si plimbare. La munte, cine nu isi doreste sa petreaca 2 zile la munte, cu plimbari la pas, cu "fa-mi o poza si aici, dar vreau si aici, hai sa facem poza si impreuna". Acasa: ne trezim cu un mic dejun gustos si cu o cafea buna facuta la ibric. O placere sa simti mirosul de cafea, iar cafeaua sa fie bauta nu ca sa rezisti 8 ore la munca ci ca sa te bucuri de o zi minunata.
Mersul la piata, alegerea incredientelor pentru a pregati un meniu delicios, asa ca este weekend si ca sa ne resfatam. Iesirile seara cu prietenii, plimbarea de o ora prin centrul vechi pana a gasi un loc unde sa putem servi o bere, sau doua! Glumele cu gasca, te pui la curent cu ce au mai facut ceilalti, le povestesti ce ai facut tu. Discutiile: hai sa mergem  la mare in acest an, hai sa facem un gratar maine..... Filmele de weekend: iti pregatesti boluri cu alune, cu fistic sau alte "rontanele".
Gata, planurile pentru urmatoarea saptamana de munca au fost facute dar cel mai important planul pentru urmatorul weekend.... ne pregatim de Formula 1 - sezon 2013.... URA! Hai Sebastian Vettel!

Va doresc o saptamana minunata!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu